Goeiedag!  Wat een mooie planten van Groene Dag!

Ja, kijk gerust je ogen maar eens uit. Want de mooiste groene en bloeiende planten voor binnen en buiten haal je voortaan in... de supermarkt. Daar vind je een heel schap met alleen maar Groene Dag. Kwaliteit verzekerd.

HET MERK DAT ELKE DAG VERRAST

Sfeerbrengers zijn het, planten. Zeker die van Groene Dag. In één assortiment vind je alle planten die nú populair zijn. Regelmatig staat er weer een nieuwtje tussen. Ook speelt Groene Dag op de seizoenen in. Je favoriete bolbloem staat er dus óók in het najaar. Twaalf maanden per jaar is Groene Dag present op de winkelvloer. Om jou te verrassen.

Bloeiend en groen, binnen en buiten
Op zoek naar een beauty van een binnenplant? Eentje die je tuin of balkon een natuurlijke boost geeft? Check het assortiment van Groene Dag. Je vindt er planten in alle tinten groen, je vindt er vrolijke bloeiers. Regelmatig staat er weer wat anders in het schap.

Alleen kwekers die we kennen
Alles waar het Groene Dag merk op staat, komt uit eigen land. Van Nederlandse kwekers die zich hebben toegelegd op één of enkele soorten. Dat kun je wel zien, aan de constant hoge kwaliteit. Onze kwekers kijken ook verder dan hun kas lang is. Daarom werken ze duurzaam, met oog voor het milieu. Geen middelen die niet in de kas thuis horen. Wel liefde en aandacht voor een plant.

Geen verre afstanden, wel gegarandeerd vers
Planten die al in Nederland worden geteeld hoeven geen grote afstanden af te leggen naar de winkel. Dat scheelt tijd en transport en houdt de versheid hoog. Ook omdat supermarkten wel drie, vier of vijf keer per week nieuwe planten binnen krijgen. Planten worden in de supermarkt trouwens veel sneller verkocht, zodat je geen verpieterd exemplaar in handen hebt.

Herkenbaar aan de verpakking
Nooit meer twijfelen of de groene en bloeiende planten in de supermarkt wel van topkwaliteit zijn. Want dat zie je meteen: alle planten hebben dezelfde vrolijke en herkenbare verpakking met Groene Dag erop. En die verpakking helpt ook om je aankoop veilig thuis te krijgen.